Söker ni ny ägare?

Ibland behövs hjälp för att ta nästa steg

Det finns många duktiga företag som kämpar. Som är nära att lyckas växa, men ofta blir kvar på samma nivå år efter år. Ibland behövs hjälp utifrån. En klarsynt blick på verksamheten som kan ge rätt riktning, och någon som också har resurser för att finansiera nästa steg på resan.

Vem ska ta över?

Familjeföretag går gärna i arv, men det gör inte alltid lust och intresse. Står ni inför att göra förändringar i er ledning och ägandestruktur kan vi på Vätterledens Invest vara en möjlig partner. Vi är intresserade av sunda företag med orealiserad potential, gärna i branscher där vi kan bidra med erfarenhet eller se möjliga synergier i samarbeten med våra befintliga dotterbolag

Varför VI?

1

Förmågan att se möjligheter har alltid varit vår styrka. Med tydliga mål, god ordning och en långsiktig vilja att få jobbet gjort kan vi åstadkomma mycket tillsammans. Därför är vi alltid intresserade av bolag med bra idéer som man ännu inte fått full utväxling på.

Vi tror att det finns en stor kraft i det enkla och okomplicerade; Att kommunicera öppet och transparent, och att med klarsynt analys lägga grunden för kloka beslut.

2

3

Med rapportering och uppföljning skapar vi möjligheter för insikter och förbättringsarbete. Genom tydlighet, ordning och reda kan vi erbjuda frihet och stort mandat för varje bolags ledning att agera.

Kontakta oss

VI är alltid intresserade av bolag med sunda affärsidéer om vi ser goda möjligheter till långsiktig utveckling. Står ni inför att sälja är ni alltid välkomna att diskutera med oss.